Bugun...

"rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/18/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/18/32" İLE İLGİLİ HABERLER

KAPEM Çeşitli Branşlarda Ücretsiz Online Eğitim Veriyor
Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Gençlik Merkezi ve Kapadokya Eğitim Merkezi (Kapem) işbirliği ile Yotube TvNev kanalında o..
Rektör Aktekin “Engelsiz Üniversite Bayrakları”nı Teslim Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. ..
Gülşehir de Üst Yapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Üst yapı sorununu tamamen bitirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Gülşehir Belediyesi, Karavezir Mahalles..
NEVÜ Rektör Yardımcılığına Prof. Dr. Çolakoğlu Atandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcılığı görevine, Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu atandı. ..
Çarşı ve Mahalle Bekçileri Başarılı Çalışmalarına Devam Ediyor.
Emniyet Müdürlüğü Çarşı ve Mahalle Bekçileri Nar Caddesinde devriye görevleri esnasında bekçilerimizin gören bir şahsın ..
DAHA TEMİZ BİR NEVŞEHİR İÇİN MAHALLELERDEKİ TEMİZLİK KAMPANYASI VE HİZMET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir’i temizlik konusunda da Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapma hedefiyle Belediye Başkanı Rasim Arı’nın baş..
Nevşehir Jandarması, Uyuşturucu Operasyonlarına Devam Ediyor.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Yasadışı Ekim ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele Kapsamı çalışmalarında; Nevşehir merkez ..
Nevşehir Belediye Spor ’da play-off hazırlıkları devam ediyor
TFF 3. Lig’den 2. Lig’e yükselebilmek için play-off maçlarına çıkacak olan Nevşehir Belediye Spor Kulübü hazırlıklarını,..
NGC’den Rektör Aktekin’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, NEVÜ Rektörü Semih Aktekin’i ziyaret etti.
JAKEM Komutanı Altın’dan Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI