Bugun...

"rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/5/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/5/21" İLE İLGİLİ HABERLER

Ünver: ''2017 Yılında Nevşehir, Dev Yatırımlarla Yoluna Devam Edecek''
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların yeni yıllını tebrik etti...
Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Çalışmaları İşbirliği Protokolü İmzalandı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Nevşehir İl MilliEğitim Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticar..
Mustafa Eldivan’dan Rektör Kılıç'a Veda Ziyareti
Nevşehir’in Avanos İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’..
Milli Eğitim Müdürü DEMİR Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında Nevşehir Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 3..
Ünver’den Kayseri’deki Saldırıya Tepki “Hainler Emellerine Ulaşamayacaklar”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri’de çarşı iznine çıkan er ve erbaşları taşıyan otobüse yapılan saldırıyı, ..
Rektör Kılıç, Öğretim Üyeleri ile Birlikte 2. Dönem BAP Destekleme Sözleşmelerine İmza Attı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, 2016 yılı 2. proje başvuru döneminde projesi kabul edilen öğretim üyeleri ile destekleme s..
KARLA MÜCADELE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR...
Nevşehir genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluştu..
Rektör Kılıç ve Senato Üyelerinden İl Emniyet Müdürü Altunay’a Destek ve Taziye Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Senato Üyeleri ile birlikte Nevşehir İl Emniyet Mü..
Kardelen Koleji Sınav Hazırlıklarına Devam Ediyor
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji LYS ve YGS hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Ekici'den kınama; Güvenlik terörüne kimse dur demiyor
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Özel güvenlik görevlileri yetkilerini ve görevlerini aşarak gazeteci..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI