Bugun...

"rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/6/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/s/keywords/rektor-bagli-bilimsel-isbirligi-kapsaminda-abd-deki-cesitli-universitelerle-gorusmeye-devam-ediyor/6/42" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ (VALİLİK BASIN VE HALKL..
Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcılarından Rektör Aktekin’e Ziyaret
Türk Eğitim-Sen (TES) Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun, Nevşehir Hacı Bektaş Veli ..
EKİCİ, NEVŞEHİR’İN TÜRKİYE’DEKİ GURURU OLMAYA DEVAM EDİYOR
Bayram Ekici, göreve geldiği günden beri Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığının yanı sıra Ankara’da Türkiye Gazetec..
Nevşehir Beledi̇yespor, Arnavutköy Beledi̇yespor Hazırlıkları Devam ediyor
Misli.com3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Arnuvutköy Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını bu..
Nevşehir Bahçeşehir Kolejinden Rektör Aktekin’e Ziyaret
Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Kadri Güvenç ve Lise Müdür Yardımcısı Gökçen Karataş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli..
Çiftçi, Gülşehir İçin Proje Üretmeye Devam Ediyor.
Gülşehir belediye başkanı Av. Fatih Çiftci, son iki yıldır nüfusu da artmaya devam eden ilçesi için proje üretmeye devam..
Rektör Aktekin Kapadokya Yaşayan Miras Müzesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Kapadokya Araştırma ve Uygulama Merk..
Rektör Aktekin, Eğitim Fakültesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Eğitim Fakültesini ziyaret ederek in..
Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında 4 Kişi Gözaltına Alındı.
Nevşehir Jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında 4 kişiyi gözaltına alarak adli tahkikat başlattı.
Nevşehir Belediye Spor Diyarbekirspor AŞ Hazırlıkları Devem ediyor
Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 20 haftasında oynayacağı Diyarbekirspşpor AŞ müsaba..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI