Bugun...

"rektor-bagli-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-ogrenci-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-bagli-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-ogrenci-icin-taziye-mesaji/33/s/keywords/rektor-bagli-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-ogrenci-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-bagli-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-ogrenci-icin-taziye-mesaji/33/51" İLE İLGİLİ HABERLER

Birlik Vakfı’nın öğrenci yurdu projesi hayata geçiriliyor
Geçtiğimiz aylarda göreve gelen yeni yönetimiyle birlikte Nevşehir’de yepyeni projelere imza atan Birlik Vakfı Nevşehir ..
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü HARMANDAR’dan Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur HARMANDAR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’yı ziya..
Bayram Ekici’den teşekkür mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bayram Ekici teşekkür mesajı yayınlayarak kendisine de..
KUŞLAR VE SOKAK HAYVANLARI İÇİN PARK VE BAHÇELERE SULUK YERLEŞTİRİLDİ
Nevşehir’de sokak hayvanları ve kuşların susuz kalmaması için park ve yeşil alanlardaki yemlik ve kedi evlerine suluk ye..
Milletvekili Açıkgözden ''Ramazan Bayramı'' Kutlama Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ' ''Ramazan Bayramı'' dolayısıyla bir kutlama ..
Rektör BAĞLI ve Üniversite Yönetimi Nevşehir Milletvekilleri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI; Nevşehir Milletvekilleri ve AK Parti Nevşehir İl ..
Rektör BAĞLI İftarını Şehit Yakınlarıyla Açtı
Rektör Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, 1993 yılında Kars’ın Kağızman ilçesinde teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit düşen ..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımla..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce radarla hız kontrolü yapılacak.
Zübeyde Hanım Caddesinde trafik kazalarının dolayısıyla halkın can ve mal kaybının önlenmesi için 20/06/2017 tarihi itib..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI