Bugun...

"rektor-bagli-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-ogrenci-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-bagli-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-ogrenci-icin-taziye-mesaji/57/s/keywords/rektor-bagli-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-ogrenci-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-bagli-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-ogrenci-icin-taziye-mesaji/57/66" İLE İLGİLİ HABERLER

ŞEHİT FURKAN DEMİR İÇİN İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş Hanımefendi ve beraberinde Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın..
Rektör Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Kavak Beldesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Nevşehir merkeze bağlı Kavak Beldesini ziyaret et..
NGC Başkanı Ekici’den Artunay’a taziye ziyareti
NGC Başkanı Ekici, Emniyet Müdürü Artunay’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.
GENÇLER KAPADOKYA İÇİN ÇALACAK
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen KAPADOKYA İÇİN ÇAL projesi başlıyor.
YAZ DÖNEMİ MÜZİK EĞİTİMLERİ İÇİN KAYIT İŞLEMLERİ BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Dönemi Müzik Aletleri Kullanımı Kursuna k..
BAŞKAN ÜNVER:  “ÖZEL İNSANLARIN DAHA İYİ ŞARTLARDA TOPLUM HAYATINDAN YARARLANMASI İÇİN ORTAK ÇABA İÇİNDEYİZ’
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’de bir dizi uygulamalarla tüm özel insanların daha iyi şartlarda toplum ..
GİZLİGİDER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ebubekir GİZLİGİDER Berat Kan..
Milletvekili Gizligider; Kaybeden Avrupa Olur.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER, AKPM’nin (Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi) dün almış olduğu siyas..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik..
Hemşirelik Bölümü Öğrencileri'nin Üniforma Giyme Heyecanı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Hemşirelik B..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI