Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/1/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/1/42" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Karasar NEVÜ’de “‘Bölgesel Gelişmeler Işığında Türk Dış Politikası ve Rusya’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen konferan..
SATIRLI'dan 21 Mart Dünya Ormancılık Günü Mesajı
Nevşehir Orman İşletme Müdürümüz Aykut SATIRLI 21 Mart Dünya Ormancılık Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında; ..
NEVÜ’de “Modern Dünyada Üniversiteli Olmak” Konulu Konferans
Kariyer Uzmanı Dr. Çetin Kürşat Bilir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen “Modern Dünyada Ünive..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan “İslam’da Bilim ve Teknik” Konulu Konferans
"2018/6 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" ile 2019 yılı "Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" olarak ilan edilmesi nedeniyle Ulu..
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Rasim Arıya Destek İçin Geliyor...
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya destek vermek için 20 Mart Çarşamba g..
Rasim Arı'dan "18 Mart Çanakkale Zaferi" mesajı (Video)
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü Ve Şehitler Gününü Özel Hazırladı..
Rektör Bağlı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü Mesajı
Çanakkale’yi düşmana karşı geçilmez yapan Milletimizin iradesinin tarihin akışını nasıl değiştirebileceğini gösteren en ..
Ekici’den Çanakkale Zaferi mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, 18 Ma..
BAŞKAN SEÇEN, NEVŞEHİR BELEDİYESPOR FUTBOLCULARI İÇİN VERİLEN KAHVALTIYA KATILDI
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, tff 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’un yarın..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEV..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI