Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/17/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/17/63" İLE İLGİLİ HABERLER

Uzm. Dr. Muhammet Çömçe'den, 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Nevşehir ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutla..
Yök Başkanı Prof.Dr. Saraç'tan Vali Ceylan'a Ziyaret.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere Nevşehir’e gelen YÖK Başkanı P..
Tanrıver; “Bağımsızlığımızın Simgesi Olan Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Hırsını Milletin İmanıyla Bütünleştiren Şairdir”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 95.yılı ve Milli Şairimiz Mehmet..
Nevşehir Milletvekillerinden Patates Çiftçisine Müjde!
Nevşehir tarımının en önemli ürünlerinden olan patateste fiyat düşüklüğü sebebiyle en son 2012 yılında ihracat için veri..
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cu..
Yücel MENEKŞE' den "Kadınlar Günü" Mesajı
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe ‘’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘’münasebetiyle kutlama m..
NGC Başkanı Ekici’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak,..
754 Konut  İçin Kura Çekimi 11 Mart Cuma Günü Yapılacak.
Nevşehir Belediyesi’nin projelendirerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirdiği Nevşehir Kal..
Tanrıver, “Nevşehirimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralana..
Hac Kuraları Çekildi…
Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının ayla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI