Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/4/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/4/32" İLE İLGİLİ HABERLER

Anneler ve Çocukları En Güzel Pasta için Yarıştı
Anneler Günü’nü çok özel bir yarışmayla kutlayan Forum Kapadokya’da anneler ve çocuklar, takım halinde en güzel pastayı ..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver ; “Bizim İçin Her Gün Anneler Günü”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle tebrik mesajı yayımladı.
Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde Mesai Dışı Göz Polikliniği Hizmeti Başladı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde oluşturulan Göz P..
Şiir Yarışmasında, Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu.
Benim Yetim Kardeşim Şiir Yarışmasında Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu..
Ekici, Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü Kutladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, ''3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'' dolayısıyla kutlama mes..
2015 Üretim Yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analiz Desteği Müracaat Süresi Uzatıldı. DUYURU
Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olan çiftçilere 2015 üretim yılı için Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteklemesi yapılması..
Rektör Kılıç'tan Genel Sekreter Mustafa Eldivan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa E..
 Ünver:  “ Regaip Kandili Tüm İnananlar İçin  Hayırlara Vesile Olsun”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin tüm inananlar ..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden Taziye mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışma..
Bakan Eroğlu Nevşehir'de 3 Tesisin Temelini Attı.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan ve aralarında Nevşehir..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI