Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/54/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

16 Farklı Ülkeden Öğrenciler NEVÜ’de “Türkçe” Öğreniyor
“Türkçe Yaz Okulu” kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine (NEVÜ) gelen 16 farklı ülkeden 19 uluslararası öğ..
AK Parti Eski Milletvekili Koyuncu’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
23. dönem AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazh..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni..
​Birlik Vakfı yönetimi istişare için toplandı
Birlik Vakfı Nevşehir şube yönetimi şu ana kadar yapılan ve ileriki süreçte yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek am..
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü HARMANDAR’dan Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur HARMANDAR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI’yı ziya..
Bayram Ekici’den teşekkür mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bayram Ekici teşekkür mesajı yayınlayarak kendisine de..
KUŞLAR VE SOKAK HAYVANLARI İÇİN PARK VE BAHÇELERE SULUK YERLEŞTİRİLDİ
Nevşehir’de sokak hayvanları ve kuşların susuz kalmaması için park ve yeşil alanlardaki yemlik ve kedi evlerine suluk ye..
Kaymakam Tekin'den Şehit Semih Turgut'un Baba Evine Ziyaret.
Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN, Gümüşkent Köyünde ikamet eden Şehit Semih TURGUT'un Baba evine ziyaret gerçekleştirdi...
Milletvekili Açıkgözden ''Ramazan Bayramı'' Kutlama Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ' ''Ramazan Bayramı'' dolayısıyla bir kutlama ..
ŞEHİT POLİS SEMİH TURGUT ADINA VETERANLAR BASKETBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ
Şehit Polis Semih Turgut adına düzenlenen Veteranlar Basketbol Ramazan Turnuvası tamamlanarak ödül töreni yapıldı. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI