Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/59/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/59/11" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Aşçılık Programı Öğrencileri Doğal Yeraltı Soğuk Hava Depolarını İnceledi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USETMYO) öğrencilerine yö..
“İkinci Caddenin Mahkumu” Adlı Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İzmi..
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ (VALİLİK BASIN VE HALKLA..
TYT DENEME SINAVINA KATILACAK ÖĞRENCİLER İÇİN SINAV GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından Yüksek Öğretim Kurumları sınavı (YKS)’ye girecek öğrenciler için Türkiye geneli yüz yüze ..
Gülşehir SBMYO Öğrencilerinden Nevşehir Sigorta Acenteleri’ne Teknik Gezi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Böl..
Rektör Aktekin, Bilim ve Teknoloji Tutkunlarını “STEM & Makers Fest/Expo”ya Davet Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) düzenleyici paydaşı olduğu bilim ve teknoloji festivali STEM & Makers Fest..
Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Tutel’den Rektör Aktekin’e Ziyaret
Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Enver Tutel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Akteki..
NEVÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü Ev Sahipliğinde TÜBİTAK 2237-A PTEDÇ Eğitim Programı Tamamlandı
TÜBİTAK tarafından desteklenen ‘Peyzaj Tasarımında Engelli Dostu Çözümler’ Eğitimi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversites..
KADINLAR İÇİN SERAMİK VE CAM FÜZYON KURSLARI AÇILACAK
Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kadınlar için açılacak olan Seramik ve Cam Füzyon Kurs..
NEVÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nün Düzenlediği 'Kapadokya 5. IMSMATEC 2022' Sona Erdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü ta..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI