Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/59/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/59/11" İLE İLGİLİ HABERLER

Siyasal Yönleriyle 15 Temmuz Söyleşisi NEVÜ’de
Siyaset Bilimci ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünivers..
Başkan Avcı’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ge..
NEVŞEHİR VALİSİ İNCİ SEZER BECEL’DEN ‘15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Valisi İnci Becel Sezer, 15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayınla..
Ekici’den 15 Temmuz mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, “15 T..
NTSO BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nede..
"Ceza için değil, sağlık için maske takalım"
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker maske konusuna değinerek sağlık için maske takılması gerektiğini belirtti. ..
NGC’den Rektör Aktekin’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, NEVÜ Rektörü Semih Aktekin’i ziyaret etti.
JAKEM Komutanı Altın’dan Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
Milletvekili Menekşe’den Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Nevşe..
LGS SINAVI İÇİN OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi; hafta sonu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sınavlarının gerçekleşeceği okullarda dezenfe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI