Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/59/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/59/11" İLE İLGİLİ HABERLER

Motif Vakfı’ndan NEVÜ’ye "Maddi Folklor Ürünlerini Derleme ve Yaşatma Ödülü”
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’ne "Maddi Folklor Ürünlerini Derleme ve Yaş..
Pop Sanatçısı Yusuf Güney NEVÜ’de Sahne Aldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahne alan Pop Sanatçısı Yusuf Güney, gençlere unutulmaz bir gece yaşat..
Anadolu Vakfı Öğretmenler Günü Kutlamaları İçin Nevşehir’de
Anadolu Vakfı Öğretmenler Günü’nü Nevşehirli Öğretmenlerle Kutladı
NEVÜ’de “VI. Uluslararası Batı Kültürü ve Edebiyatları Araştırmaları Sempozyumu”
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Erciyes Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi işbirlikleriyle 20-22 Kas..
VALİ AKTAŞ’TAN “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanış Günü” nedeni ile y..
NEVÜ’de “11. Kalkınma Planı ve Üniversitelerin Rolü” Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü tarafından “11. Kalkınma Planı ve Ü..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI, UCLG-MEWA TOPLANTISI İÇİN İRAN’DA
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-..
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Yılmaz’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Yılmaz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) R..
Diyanet-Sen Gaziantep Heyetinden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Gaziantep Şube Başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehir Hacı..
Başkan Çiftçi'den 21 Ekim Gazeteciler Günü Mesajı.
Başkan Çiftçi'den 21 Ekim Gazeteciler Günü Mesajı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ,21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI