Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/8/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/8/72" İLE İLGİLİ HABERLER

PARMAKSIZ “KAPADOKYA ALAN YÖNETİMİ KANUNU” HAKKINDA TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız 23 Mayıs 2019 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda ..
NEVÜ Heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı başkanlığındaki akademisyenler, idareciler ..
NEVÜ’DE YETKİLİ SENDİKA TÜRK EĞİTİM SEN OLDU.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Türk Eğitim Sen Yetkili Sendika Oldu.
Yazar Recep Garip, Rektör Bağlı’yı ziyaret etti
Şair, Yazar ve AK Parti 22. Dönem Adana Milletvekili Recep Garip, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ..
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Menekşe’den Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ..
NEVÜ Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) personeli ve aileleri, geleneksel olarak düzenlenen ‘İftar Yemeği’nde bulu..
NEVÜ’de “Kurtuluştan Kuruluşa Giden Yol:19 Mayıs” Konulu Panel
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından “Kurtuluştan Kuruluşa Giden..
TBMM Başkanı Şentop, Rektör Bağlı’yı Makamında Kabul Etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof...
Koruyucu Aileler için Topuzlu Han’da düzenlenen iftar yemeği Düzenlendi
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, 15-21 Mayıs 2019 Aile Haftası olması nedeniyle; Aile, Çalışma ve Sosya..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den Anneler Günü Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Annelerin hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağını olduğun..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI