Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/84/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/84/34" İLE İLGİLİ HABERLER

YABANCI GENÇLER NEVŞEHİRLİ ÇOCUKLAR İÇİN GÖNÜLLÜ OLUP PARK YAPIMINDA ÇALIŞTI
Düğnyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye gelerek UNESCO tarafından desteklenen gönüllü çalışma programına katılan gençle..
Cevat Olçok ve Ahmet Tezcan NEVÜ’de 15 Temmuz’u Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle “15 Temmuz’un 3. ..
Rektör Bağlı’dan Rektör Karakaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Pr..
Başkan Eren’den 15 Temmuz mesajı
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayı..
İlçe Başkanı Çiftçi'den, 15 Temmuz Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yılında günün anlam ve önemini belirten ..
PEDALLAR, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İÇİN DÖNÜYOR
15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün orga..
SAATÇİ HOCA CADDESİ’NDE SICAK ASFALT SERİMİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi ekipleri Saatçi Hoca Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlamak için y..
Göreme'de Ticari Taksi Plakası Sahiplerini Buldu
Göreme belediyesinin aldığı karar ile gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ulaşımlarını daha da kolay hale getirilmes..
NEVÜ’den ‘IEEE GPECOM 2019 1. Küresel Güç, Enerji ve Haberleşme Konferansı’
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen ‘IEEE GPECOM 2019 1. Küresel Güç, Enerji ve Haberleş..
NEVÜ Sporcusu Taşkıran Türkiye Birincisi Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bisiklet Kulübü Sporcusu Vehbi Taşkıran, Downhill (Tepe İnişi) Türkiye Şam..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI