Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/84/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/84/79" İLE İLGİLİ HABERLER

Ülkücüler, Fırat ve Özgecan için yürüdü
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Üniversite Birimi tarafından kampüs içerisinde Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan As..
Rektör Bağlı Engelli Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitede eğitim-öğretim gören engelli ..
Nevşehir Baro Yönetiminden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Nevşehir Barosu Başkanı Avukat Necmi Öncül, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı..
Kürk saldırı davası için Hollanda’ya gitti
MHP Gülşehir belediye başkan adayı Şengezer Kürk, Hollanda’da yaşanan saldırı olayının davasına katılmak üzere Hollanda’..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
Rektör Bağlı Belçika’da “Yemen’e Hemen Yardım” Kampanyasına Katıldı
Rektör Bağlı Belçika’da “Yemen’e Hemen Yardım” Kampanyasına Katıldı
ŞEHİT ŞAHİN KAYA İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU
Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya’ya ithafen tüm şehitlerimiz için Gülşehir İlçesi Merk..
Rektör Bağlı: Büyük Başarılara Hep Birlikte İmza Atacağız
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademik ve idari personele yönelik kalite..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
Erol Gülsoy Vefat Etti - Taziye
Gülşehir İlçesi Çayır mahallesi sakinlerinden Erol Gülsoy Vefat Etti.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI