Bugun...

"rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/84/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/s/keywords/rektor-prof-dr-semih-aktekin-den-nevu-ogrencisi-meliha-akpinar-icin-taziye-mesaji/84/82" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Kılıç, Türk Kadınlar Birliği’nin ‘Ramazanı Karşılama’ Davetine Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi tarafından ‘..
Rektör Kılıç, Özel İnsanlar ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Umuda Bir Adım Derneği tarafından sosyal sorumlulu..
CHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Eski, Boşanma Komisyonu Raporu geri çekilmeli
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski “Boşanma Komisyonu Raporu”nun çocuklar ve ka..
Rektör Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajında 19 Mayıs, dört bir taraf..
Özel İnsanlar, Sera Ürünleri Yetiştiriyor.
Nevşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nden yararlanan engelliler için oluşturula..
Mathmatics And Science For Life ( Mascıl) Çalıştayı Nevşehir’de Yapıldı
“Mathmatics and Science for Life” ´´Yaşam için Fen ve Matematik ´´adlı projenin Kapadokya çalıştayı Nevşehir Hüseyin Av..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, :  “19 Mayıs, Bağımsızlığımızın Bayraklaştığı Gündür”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlad..
Rektör Kılıç, Hitit Üniversitesinde ‘Üniversitenin Turizme, Turizmin Üniversiteye Katkısı’ Konulu Konferans Verdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Hitit Üniversitesinde ‘Üniversitenin Turizme, Turi..
NGC BAŞKANI EKİCİ’DEN TAZİYE MESAJI
Hakkari’nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Nevşehir Gazeteci..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDA EN GÜZEL ŞARKILAR ANNELER İÇİN
Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Çocuk Korosu, en güzel şarkıları anneler için seslendirdiler. Mayıs ayını..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI