Bugun...

"sanayi-ve-teknoloji-bakan-yardimcisi-sayin-donmez-den-valilik-ziyareti/s/keywords/sanayi-ve-teknoloji-bakan-yardimcisi-sayin-donmez-den-valilik-ziyareti/7/s/keywords/sanayi-ve-teknoloji-bakan-yardimcisi-sayin-donmez-den-valilik-ziyareti/s/keywords/sanayi-ve-teknoloji-bakan-yardimcisi-sayin-donmez-den-valilik-ziyareti/7/19" İLE İLGİLİ HABERLER

HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ’IN GİRESUN ZİYARETİ
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile bi..
Bakan Tüfenkci: Karnemizde Kırık Bekleyenler Hayal Kırıklığına Uğrayacak
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Türkiye'yi bölgesinde parlayan yıldız haline getirmek için mali disiplinden t..
Milletvekili Açıkgöz'den Gülşehir'e Bayram Ziyareti.
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Kurban Bayramı nedeniyle Ak P..
Enderun eğitim vakfından birlik vakfına hayırlı olsun ziyareti
Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlı..
Milletvekili Göktürk ve Vali Aktaş'dan S.S. Kapadokya Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ne ziyaret.
Nevşehir Milletvekili Av. Murat GÖKTÜRK, Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Ürgüp Kaymakamı Mehmet MARAŞLI ile birlikte Ürgüp..
Cumhuriyet Başsavcısı TOSUN'dan Emniyet Müdürü Artunay'a Veda Ziyareti.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevini sürdürürken HSYK Kararnamesi ile Bartın Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhu..
Bakan SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir Kutlama Mesaj..
BAKAN SARIEROĞLU’NDAN ANLAMLI TELEFON
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarihine ikinci kadın Bakan olarak geçen Jülide Sarıeroğlu, kendisinden 26 yıl önce..
Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı KARAMAN ve beraberindeki heyet Başkan ÖRDÜ' yü makamında ziyaret etti.
Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Metin KARAMAN ve beraberindeki heyet Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları B..
Bakan Müezzinoğlu’ndan Önemli Uyarı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, yapılandırma süresinin 30 Haziran cuma günü dolduğunu belirter..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI