Bugun...

"sehit-polis-memuru-gunes-in-sahadetinin-sene-i-devriyesinde-anildi/reklam/s/keywords/sehit-polis-memuru-gunes-in-sahadetinin-sene-i-devriyesinde-anildi/reklam/5/s/keywords/sehit-polis-memuru-gunes-in-sahadetinin-sene-i-devriyesinde-anildi/reklam/s/keywords/sehit-polis-memuru-gunes-in-sahadetinin-sene-i-devriyesinde-anildi/reklam/5/4" İLE İLGİLİ HABERLER

Acı Haber Geldi! Özel Harekat Polisi Furkan Demir, Şehit Düştü.
Diyarbakır'da gerçekleştirilen ve 4 polisimizin şehit olduğu hain saldırıda ağır yaralanan özel harekat polisi Gülşehirl..
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 5 Polis Memuru Tutuklandı.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FTÖ/PDY)soruş..
Nevşehir'de 4.Sınıf Emniyet Müdürü, Polis ve Öğretmen tutuklandı
Nevşehir´de Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na karşı yürütülen operasyonlarda aralarında 4. sınıf em..
Milletvekili Açıkgöz'den Şehit Aileleri Kermesine Destek.
Altınyıldız Koleji Şehit Aileleri Kermesine katılan Milletvekili Açıkgöz,görev alan öğretmen ve öğrencileri kutlayarak,k..
  Nevşehir Valiliği personeli nöbetçi polis ve jandarma noktasını ziyaret ederek çorba ikramında bulundu.
Nevşehir Valiliğince düzenlenen etkinlikte, valilik personelleri kış şartları altında dondurucu soğukta ilimizin çeşitl..
Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde Öğle Yemeği Denetimi Yapıldı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde öğle yemeği denetiminde..
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan ve Beraberindekiler'den Emniyet Müdürü Çağlı'ya Taziye ziyareti.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN ve beraberindeki heyet, Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaret..
Nevşehir Emniyetinden Uyuşturucuya Geçit Yok.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Uyuşturucu ve Kaçakcılıkla Mücadele kapsamında İl Merkezi ve İlçelerde başar..
 “Beni Azmettirdi” İftira'sı Yüzünden 4 Buçuk Sene Hapis Yattı.
Katilin “beni azmettirdi” diye iftira attığı Ali Yıldız, 4 buçuk sene cezaevinde yattıktan sonra Yargıtay kararıyla özgü..
Gülşehir çok programlı Anadolu Lisesi'nden Halisdemir'in Kabrine Anlamlı ziyaret.
Gülşehir çok programlı Anadolu lisesi imam hatip bölümü mesleki tatbikat ve Arapça kulübü Öğretmenler ve Öğrencileri Şe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI