Bugun...

"sehit-polis-memuru-gunes-in-sahadetinin-sene-i-devriyesinde-anildi/s/keywords/sehit-polis-memuru-gunes-in-sahadetinin-sene-i-devriyesinde-anildi/3/s/keywords/sehit-polis-memuru-gunes-in-sahadetinin-sene-i-devriyesinde-anildi/s/keywords/sehit-polis-memuru-gunes-in-sahadetinin-sene-i-devriyesinde-anildi/3/13/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Merkez ve İlçeleri'nin Giriş Çıkışları Kontrol Altında.
Polis ve jandarma ekiplerince önleyici kolluk faaliyetleri çerçevesinde, Nevşehir ve ilçelerin giriş çıkış noktaları ile..
Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak Ürgüp'te
Ürgüp Belediyesi ve KAPTİD, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Birge Turizm A.Ş ve Kayakapı işbirliği ile Aşkım Kapışmak ilet..
Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
İletişim Yoluyla Dolandırıcılık Konulu Toplantı düzenlendi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz tarafından son günlerde artan telefon dolandırıcılıklarına karşı Kent Güvenlik Danışma Kur..
İLETİŞİM YOLUYLA DOLANDIRICILIĞA DİKKAT!
İlimizin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımı ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sor..
İLİMİZDE LİSANSSIZ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ YAYGINLAŞTIRILIYOR
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, lisansız güneş enerjisi santralleri müracaatlarıyla ilgili yaptığı açık..
Türk Eğitim-Sen'den Şehit Öğretmenlere Mevlit
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ürgüp Musalla Camii'nde mevlit okutarak cami cema..
Polis Memuru Mahmut IŞIK vefaat etti.
Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Mahmut IŞIK bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeni i..
ABDULLAH ÇATLI BBP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NDA ANILDI
Vefatının 19. senie devriyesinde millet sevdalısı ülkü devi Abdullah Çatlı Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı t..
Kiralık Araç Bildirim Sistemi (KABİS) Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir il emniyet Müdürlüğü tarafından Kiralık Araç Bildirim Sistemi (KABİS) Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI