Bugun...

"sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/10/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/10/9" İLE İLGİLİ HABERLER

DOMİNİK CUMHURİYETİ'NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ ELİAS SERULLE, BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’YI ZİYARET ETTİ
Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Elias Serulle, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
Derinkuyu Ocak Başkanı dünya evine girdi
Derinkuyu Ülkü Ocakları Onur Karataş, Hamiyet ve Fuat Yolalan’ın biricik kızları Kevser Yolalan ile hayatlarını birleşti..
Vali Becel, İl Özel İdaresini Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel kurum ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ederek çalışm..
Özaltın’dan H. Avni İncekara Fen Lisesi’ne ziyaret
Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın TÜBİTAK tarafından Döner Kanat ve Sabit Kanat kategorilerinde düzenlene..
Başkan Ömer Ay’dan Nevşehir Belediye spora destek
Nevşehir İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da Play-Off maçları oynayacak Nevşehir Bel..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR;  “ASIRLAR GEÇSEDE 15 TEMMUZ GECESİ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞI DA HAİNLERİN İHANETİ DE UNUTULMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz gecesi, büyük Türk milletinin evlatları, söz konusu vata..
NTSO BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nede..
Nevşehir Belediye Spor ’da play-off hazırlıkları devam ediyor
TFF 3. Lig’den 2. Lig’e yükselebilmek için play-off maçlarına çıkacak olan Nevşehir Belediye Spor Kulübü hazırlıklarını,..
Ülkü Ocakları'ndan Vali'ye ziyaret
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberindeki heyet geçtiğimiz gün Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan İ..
NGC’den Rektör Aktekin’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, NEVÜ Rektörü Semih Aktekin’i ziyaret etti.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI