Bugun...

"sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/10/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/10/9" İLE İLGİLİ HABERLER

Yıldız Erkekler Isparta'da Madalya Arayışında.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Isparta’da düzenlenecek Yıldız Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasına, 6 boksör i..
fizy’de 2016’nın yıldızı Hande Yener oldu
Zengin yerli ve yabancı müzik arşivinin yanı sıra özel video klipler, canlı konserler gibi müzikseverlere pek çok yeni i..
Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan Parmaksız’a ziyaret.
Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet, Nevşehir Ticaret ve Sanayi..
Gazeteciler Cemiyeti´nden Jandarma Komutanına ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) yönetimi İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak’ı ziyaret etti. ..
Başkan Fahri Yıldız Sanayi Esnafını Ziyaret Etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafların dilek - istek ve şikayetlerini dinledi. B..
Tüm Öğrencilere Başkan Yıldız'dan Karne Hediyesi
Ürgüp Belediyesi sinema salonunda Öğrenci Belgesini gösteren İlk orta ve Lise düzeyindeki tüm Öğrenciler Ayı Kardeşler 2..
NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız Katar'da Yapılan Kobi Konferansına Katıldı
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Katar’ın başkenti Doha’da yapılan Türkiye-Kat..
Hollanda Nevşehir Federasyonu Yöneticileri, Başkan Ünver'i Ziyaret Etti
Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başka..
İl Başkanı Tanrıver: Yeni Anayasa ile Vesayet Ruhu Ortadan Kalkacak
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişi sağlayan 18 maddelik anayasa değişik..
Ak Parti Kadın Kollarından Kaymakam Baytok'a ziyaret.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Kadın Kolları ziyaretlerine devam ediyor.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI