Bugun...

"sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/2/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/2/24" İLE İLGİLİ HABERLER

Belediye Başkanı Çiftçi, Çalışmaları Denetledi
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, sahadaki Belediye ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. ..
Ak Parti Uçhisar Kadın Kolları Belde Başkanlığından huzur evine ziyaret
Ak Parti Uçhisar kadın kolları belde başkanı, beraberindeki heyetle birlikte Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzur Evine ziyaret..
TBMM Başkanı Şentop, Rektör Bağlı’yı Makamında Kabul Etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof...
BELEDİYE BAŞKANI ARI, BİRİM MÜDÜRLERİ İLE PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, birim müdürleri ile yaptığı toplantıda göreve geldikleri günden, günümüze kadar hay..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’NIN GECE MESAİSİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gece geç saatlerde Doyuran Kavşağı ile Ziraat Bankası Kavşağı arasında süren alt ya..
Başkan Çiftçi'den Şehit Annelerine Ziyaret
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, 12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle; Günün anlam ve önemini belirtmek için Şehit..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den Anneler Günü Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Annelerin hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağını olduğun..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; “sevgi, sabır ve fedakârlıkları hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek ..
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Genel Meclisini ziyaret etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası oluşan yeni İl Genel Meclisini ziyaret eden Vali Aktaş, hayırlı olsun ziyaret..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’NIN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, engellilerin hayatın her alanında etkinliklerinin artırılmasını en temel çalışma al..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI