Bugun...

"sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/7/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/s/keywords/sinema-sanatcilarindan-belediye-baskani-yildiz-a-ziyaret/7/67" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Aktaş'dan, Jandarma Uygulama Noktası’na Ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Jandarma Uygulama Noktası’nı denetledi.
Kadın Kolları Başkanı Bilgiç, 28 Şubat'ı Unutmadık Unutturmayacağız.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Türkiye darbeler tarihinin en utanç verici zaman ..
 İl Başkanı Yanar; Darbeleri Şiddet ve Nefretle Kınadı.
Adalet ve Klkınma Partisi Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 28 Şubat 1997 tarihinde Türkiye post modern bir darbey..
Gülşehir Mal Müdürlüğü Personellerinden Kaymakam Tekin'e Ziyaret.
Vergi Haftası Kapsamında Gülşehir Mal Müdürü Bünyamin SÖNMEZ ve personelleri Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN'i Makamınd..
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Hatay'da İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar GÜLER ve Hava Kuvvetleri..
Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
Uçhisar Belediye Başkanlığı Taşeron İşçi Listesini Açıkladı.
01/01/2018 tarihli ve 3​0288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına D..
Vergi Haftası Nedeniyle Vali Aktaş’a Ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, “29. Vergi Haftası” dolayısıyla, İl Defterdarı Orhan Taş ve beraberindeki birim müdürlerin..
 İl Defterdarı Taş, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehi..
Türk Hava Kurumu Genç Kanat Öğrencilerinden, Kapadokya Havalimanına Ziyaret
Türk Hava Kurumu Genç Kanat Öğrencileri, Öğretmen ve Okul Yöneticilerinden oluşan bir grup, gençlerimize havacılığın sev..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI