Bugun...

"siyasal-yonleriyle-15-temmuz-soylesisi-nevu-de/reklam/s/keywords/siyasal-yonleriyle-15-temmuz-soylesisi-nevu-de/reklam/30" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Engelsiz Üniversite Biriminden ‘Gökkuşağı Projesi’
NEVÜ Engelsiz Üniversite Birimi, “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite şehir işbirliğini pekiştirmek için çalışmalarına dev..
NEVÜ’de 7. Geleneksel Mangalda Hamsi Şöleni
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla geleneksel ol..
NEVÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Seçmeleri Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü (BESYO) özel yetenek sınavı ..
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. ..
NEVÜ ÜSET MYO’dan Avrupa Başarısı
NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ ÜSET MYO) Aşçılık Programı öğrencilerimiz Arnavutluk/Tiran’da..
Derinkuyu’da Nezaket ve Hoşgörü Söyleşisi.
Derinkuyu Fatih Ortaokulunun 5. Sınıf öğrencilerine Nezaket ve hoşgörü konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Rektör Bağlı ’15 Temmuz ve FETÖ Çalıştayı’na Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından düzenlenen ’1..
16 Farklı Ülkeden Öğrenciler NEVÜ’de “Türkçe” Öğreniyor
“Türkçe Yaz Okulu” kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine (NEVÜ) gelen 16 farklı ülkeden 19 uluslararası öğ..
Gizligider, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Gününü kutladı.
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, yayımladığı mesajla gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazetec..
Bakan SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir Kutlama Mesaj..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI