Bugun...

"surdurulebilirlik-konusmalari-youtube-canli-yayini-yapildi/iletisim/s/keywords/surdurulebilirlik-konusmalari-youtube-canli-yayini-yapildi/iletisim/24/s/keywords/surdurulebilirlik-konusmalari-youtube-canli-yayini-yapildi/iletisim/s/keywords/surdurulebilirlik-konusmalari-youtube-canli-yayini-yapildi/iletisim/24/26" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR ODA-BORSA MÜŞTEREK MECLİS TOPLANTISI İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İN KATILIMIYLA YAPILDI
Nevşehir Oda-Borsa Müşterek Meclis Toplantısı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyetin katılımıyl..
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda “Hacı Bektaş Veli’nin Vefatının 751. Yıl Dönümü” Hazırlık Toplantısı Yapıldı
“Hacı Bektaş Veli’nin Vefatının 751. Yıl Dönümü” anma programları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda istişare ve ..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA 11 PARE TOP ATIŞI YAPILDI
Nevşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Kahveci Dağı etekleri..
NEVÜ’de 2 Profesör Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi’ne 2 profesör ataması yapıldı. ..
KOP ve Kalkınma Ajansları 2. İstişare Toplantısı Yozgat’ta Yapıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 8 ilden oluşan KOP bölgesinde faaliyet g..
Ürgüp’te Uyuşturucu ve 6136 Sayalı Kanuna Muhalefet Etmek Suçlarından 4 Kişiye İşlem Yapıldı.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri şüpheli 4 kişi üzerinde; 1 adet ruhsatsız tabanca ve taban..
Kolejler Arası Spor Şenlikleri Yapıldı
Nevşehir’de özel okullar arasında düzenlenen spor etkinlikleri dün sona erdi. Çeşitli spor branşlarında hünerlerini serg..
5 Yabancı Uyruklu Şahsa Adli İşlem Yapıldı.
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının emir ve ..
resim yok
Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü T. C. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu canlı ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI