Bugun...

"ticaret-borsasi-baskani-salas-dan-milli-egitim-muduru-ceylan-a-ziyaret/s/keywords/ticaret-borsasi-baskani-salas-dan-milli-egitim-muduru-ceylan-a-ziyaret/107/s/keywords/ticaret-borsasi-baskani-salas-dan-milli-egitim-muduru-ceylan-a-ziyaret/s/keywords/ticaret-borsasi-baskani-salas-dan-milli-egitim-muduru-ceylan-a-ziyaret/107/11" İLE İLGİLİ HABERLER

“DİLUCU VE IĞDIR’IN GELECEĞİ ÇOK DAHA PARLAK OLACAK”
Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından modernize edilen Dilucu Gümrük Kapısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, G..
Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Öğrencileri Futbol Turnuva Birincisi Oldu
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamın..
Yılmaz CEYLAN´dan Atatürk İlköğretim Okuluna Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Atatürk İlköğretim okulunu ziyaret etti.
4. DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ekim döneminin değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu 4. dönem toplantısı Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında Valilik top..
Göreme Milli parktaki Çalışmaları Tamamlandı.
GÖREME TARİHİ MİLLİ PARKI İDARE VE ZİYARETÇİ MERKEZİ ÇEVRE TASARIMI PEYZAJ PROJESİ'NİN YAPIM İŞİ TAMAMLANDI...
Ünver, Muhtarlarla Biraraya Geldi
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşlarla belediye arasında önemli bir köprü görevi üstlenen muhtarlarla her ..
Taşımalı Eğitim, Araç Denetimi Yapıldı.
Denetimler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Şube Müdürü Fatih TEPESU başkanlığında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl..
KAPEM’de 31. Eğitim Dönemi Başladı
Nevşehir’de , örgün eğitim kurumlarından biri konumundaki Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM)’de 31. 4eğ..
İŞKUR Kura Çekimi Tamamlandı.
Gülşehir Kaymakamlığı ile Nevşehir İşkur - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan Toplum Yararına Pro..
Kardelen Eğitim Kurumlarından 9. Sınıf öğrencilerine “Hoş Geldin”
Kardelen Eğitim Kurumları 9. sınıf öğrencilerini yeni eğitim ve öğretim döneminin başında kampüs yaşamı hakkında bilgi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI