Bugun...

"ticaret-borsasi-baskani-salas-dan-milli-egitim-muduru-ceylan-a-ziyaret/s/keywords/ticaret-borsasi-baskani-salas-dan-milli-egitim-muduru-ceylan-a-ziyaret/74/s/keywords/ticaret-borsasi-baskani-salas-dan-milli-egitim-muduru-ceylan-a-ziyaret/s/keywords/ticaret-borsasi-baskani-salas-dan-milli-egitim-muduru-ceylan-a-ziyaret/74/53" İLE İLGİLİ HABERLER

Özel Kardelen Koleji Portekiz'de.
Kardelen Eğitim Kurumları Erasmus+ projesi kapsamında ortakları ile Portekiz'de bir araya geliyor.
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN 10 KASIM MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 77. yılında minnet ve şükranla andıkl..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER :  “ATATÜRK’ÜN  HEDEFLERİNE ULAŞIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 77..
Taşımalı Eğitim Servis Araç Şoförlerine Seminer
Taşımalı Eğitim Servis Araç Şoförlerine Gülşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih TEPESU tarafından Seminer Verildi..
GÖREME MİLLİ PARKI PROJE TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğü ile Nevşehir Milli Parklar ..
CEYLAN´dan İmam Hatip Ortaokuluna Ziyaret.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu inşaatini ziyaret etti...
AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKANI ATAŞ, NEVŞEHİR’E GELİYOR
AK Parti Teşkilat Başkanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Nevşehir’e teşe..
Başkan Fahri Yıldız Kız Öğrenci yurdunu ziyaret etti
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Ürgüp'te Evka Mahallesinde bulunan Türkiye Şöforler Otomobilciler Federasyonunun mis..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER; “TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, vatandaşların ülkemizin karşı karşıya bulunduğu sıkıntılı bir süreçte ..
Kardelen Eğitim Kurumları'na Ulusal Kalite Ödülü
Özel Kardelen Eğitim Kurumları, Uluslararası bir proje olan ve Türkiye'de de Milli Eğitim bakanlığı Yenilik ve Eğitim T..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI