Bugun...

"toki-nin-artik-bir-belediye-baskani-var/s/keywords/toki-nin-artik-bir-belediye-baskani-var/14/s/keywords/toki-nin-artik-bir-belediye-baskani-var/s/keywords/toki-nin-artik-bir-belediye-baskani-var/14/36" İLE İLGİLİ HABERLER

İl Başkanı Kaya'dan, Başbuğ Türkeş'in Vefatı'nın 19. Yılı Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatı'nın 19. yılı münasebeti ile ..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Meslektaşlarının Avukatalar Gününü Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, avukatların adil yargılanmanın temini için vazgeçilemez bir vazife ..
Gülşehir Belediye Spor yeni sezona 4-1'lik Galibiyetle başladı.
Nevşehir de oynanan maça hızlı başlayan Gülşehir Belediye Spor sahadan 4-1 lik net bir skorla ayrılarak liğe iyi bir baş..
Gülmez, Nevşehir ve Çevre İllerle İlgili Rapor Hazırlayacak
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir ve çevre illerin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bir rapor h..
Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi OdasıMart ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Seyit İNCE’nin başkanlığında Nevşehir Ticaret ..
Akparti Seçim İşleri Başkanı Avşar, “Olası Bir Referanduma Hazırız”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, kamuoyunda sürekli konuşulan yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile..
Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşmesi Sevinci.
Nevşehir Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu..
Uçhisar’da ön ödemeli kartlı su sayacı sistemine geçiliyor.
Uçhisar Belediyesi belediye meclisinin almış olduğu karara istinaden Uçhisar’da 20 gün içinde elektronik kartlı su sayac..
MHP İl Başkanı İlhan Kaya'dan Taziye Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerile girdiği ..
NGC Başkanı Ekici´den Şehidimize Taziye Mesajı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü pkk ile girilen çatı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI