Bugun...

"toki-nin-artik-bir-belediye-baskani-var/s/keywords/toki-nin-artik-bir-belediye-baskani-var/23/s/keywords/toki-nin-artik-bir-belediye-baskani-var/s/keywords/toki-nin-artik-bir-belediye-baskani-var/23/14" İLE İLGİLİ HABERLER

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI DEMİRSES, MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses, toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin t..
İL BAŞKANI YANAR; “KUTLAMA ÇİÇEĞİ YERİNE ARAKAN’A YARDIM”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine atadığı avukat ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER:  “ŞEHİT VE GAZİLER, TÜRK MİLLETİNİN VARLIK GÜCÜDÜR”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Milletimiz ve bu vatan toprakları için hiç çekinmeden canını veren şehitler ile b..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER: “BAĞIMSIZLIĞIMIZI ZAFERLE TAÇLANDIRDIK”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurtuluş mücade..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tarih boyunca bir çok üstün başarılar kazanmış olan Türk milleti için ..
Birlik Vakfı Gör-Bir başkanı ve yöneticilerini ağırladı
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticiler..
Birlik Başkanı ÖRDÜ Basın Bayramını Yayınladığı Mesajla Kutladı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı hakkında bir k..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, BASIN BAYRAMI VE GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, basının, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini s..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : 15 TEMMUZ DEMOKRASİ TARİHİNİN EN KUTLU DİRENİŞLERİNDEN BİRİSİ’
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “15 Temmuz 2016 gecesi aziz milletimiz verdiği varoluş mücadelesi ile ..
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver: “15 Temmuz, Darbeye Karşı Milli Şahlanışın Simgesi Olmuştur”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ)’nün asker elbisesi giymiş hainlerince gerçekleştiri..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI