Bugun...

"trafik-kurallarina-aykiri-eden-ve-eksikligi-tesbit-edilen-vatandaslar/s/keywords/trafik-kurallarina-aykiri-eden-ve-eksikligi-tesbit-edilen-vatandaslar/2/s/keywords/trafik-kurallarina-aykiri-eden-ve-eksikligi-tesbit-edilen-vatandaslar/s/keywords/trafik-kurallarina-aykiri-eden-ve-eksikligi-tesbit-edilen-vatandaslar/2/2/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir Akparti'den Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu!!
Akparti Gülşehir ilçe Teşkilat-ı ilçe Başkanı Kürşat Koç ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhur Başkanı'mız..
Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası Kemer'de Sona Erdi
Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası 26 Ocak 2016 tarihinde yapılan final müsabakaları ile sona erdi.
Nevşehir Emniyeti'nden Uyarı; Zararlı E-Postalara Dikkat!!
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü bir Basın Duyurusu Yayınlayarak vatandaşları Zararlı E-Postalara Dikkat!! etmeleri konusu..
Acıgöl Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Tamamlandı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Tu..
Nevşehir Merkezde Sıcak Saatler. SON DAKİKA
Nevşehir Merkez Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde Dur ihtarına uymayan şahıslar ile Emniyet güçleri arasında Kovalamaca yaşa..
Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak Ürgüp'te
Ürgüp Belediyesi ve KAPTİD, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Birge Turizm A.Ş ve Kayakapı işbirliği ile Aşkım Kapışmak ilet..
Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
Emniyet Genel Müdürlüğü Yılbaşı Tatili Süresince Alınacak Trafik Tedbirlerini Açıkladı
Emniyet Genel Müdürlüğü vatandaşlarımızın güven içinde seyahat edebilmeleri için yılbaşı tatili süresince alınacak trafi..
İletişim Yoluyla Dolandırıcılık Konulu Toplantı düzenlendi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz tarafından son günlerde artan telefon dolandırıcılıklarına karşı Kent Güvenlik Danışma Kur..
İLETİŞİM YOLUYLA DOLANDIRICILIĞA DİKKAT!
İlimizin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımı ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sor..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI