Bugun...

"trafik-kurallarina-aykiri-eden-ve-eksikligi-tesbit-edilen-vatandaslar/s/keywords/trafik-kurallarina-aykiri-eden-ve-eksikligi-tesbit-edilen-vatandaslar/4/iletisim/s/keywords/trafik-kurallarina-aykiri-eden-ve-eksikligi-tesbit-edilen-vatandaslar/s/keywords/trafik-kurallarina-aykiri-eden-ve-eksikligi-tesbit-edilen-vatandaslar/4/iletisim/5" İLE İLGİLİ HABERLER

Birlik Başkanı İsmail Ördü'den Taziye Mesajı
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ördü şehit edilen polis memuru Emre Fıstıkek..
Altınyıldız Koleji'nden Tübitak Bölge Derecesi.
47.Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında ön elemeleri geçerek Bölge Sergisine davet edilen Altınyıl..
Ürgüp İtfaiye Ekipleri Hem Eğitim Hem Tatbikat Yaptı.
Ürgüp Belediyesi'ne tedarik edilen, itfaiye'nin kaza anında ihtiyaç duyacağı hidrolik kesici ve kırıcı gibi malzemeler N..
Kardelen Eğitim Kurumları TUBİTAK Projesiyle Türkiye birinciliği yolunda.
TUBİTAK tarafından düzenlenen ortaöğretim araştırma projeleri Kayseri bölge yarışmasında ilimizi temsil eden Kardelen Eğ..
Hayırsever Gurbetçiden Külliyeye Destek.
Nevşehir’de yapımı devam eden ve geleceğe bırakılacak en önemli eserlerden biri olarak da değerlendirilen Nevşehir Külli..
Hırsızlık Yaptığı Tespit Edilen 3 Şüpheli Tutuklandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları neticesinde başka ilden gelerek Nevşehir'de hır..
Başkan Ünver, Vali Ceylan İle Nevşehir Külliyesinde İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapımı devam eden Nevşehir Külliyesi’ni gezdirerek, bu güne kadar gerçekleştiri..
Suriye'li sığınmacılar Sağlık Taramasından Geçirildi
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, Nevşehir’de ikamet eden Suriyeli sığınmacı aileler sağlık taramasından geçiril..
Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi eğitimlerine devam ediyor.
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bünyesindeki Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Uçhisarlı bayanların kişis..
H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu´nun Hentbol Bölge Turnuvası Başarısı
Karaman´da yapılan Hentbol Bölge Turnuvasında İlimizi temsil eden Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu hentbol takımı grubunda A..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI