Bugun...

"tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi/5/iletisim/s/keywords/tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Kozaklı'da 29500 adet makaron sigara, Ele Geçirildi.
Kozaklı İlçe Emniyet Amirliğinin yapmış olduğu çalışmalarda bir iş yerinde yapılan aramada 29500 adet makaron sigara, el..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Nevşehir’de Tügva Öğretmenleriyle Buluştu.
Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol gereğince “Me..
Kardelenler Şiir Okuma Yarışması Düzenledi
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji 2. Geleneksel Şiir okuma yarışması düzenledi.
Vücudumuzun Bilmecesi?
Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri, "Vücudumuzun Bilmecesi" konulu proje çalışması yap..
Turkcell’in Yeni Reklam Yüzleri Emocanlar!
Turkcell, Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik sunacağı yeniliklerin duyurusu için animasyon karakter..
Nevşehirde 61 Yaşında, Organları ile 4 Kişeye Hayat Verecek
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinin 3. Basamak yoğun bakım ünitesi..
Kardelen Koleji Öğrencileri Kızılay Haftasını Kutladı
Kardelen Koleji öğrencileri 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası münasebetiyle bir dizi etkinli..
Kozaklıda Engelli Hastaların Tedavi Dışı Zamanlarda Değerlendirilme Projesi Açılışı
Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı EDES Programı kapsamında finans..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI