Bugun...

"tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi/5/iletisim/s/keywords/tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de “Modern Dünyada Üniversiteli Olmak” Konulu Konferans
Kariyer Uzmanı Dr. Çetin Kürşat Bilir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen “Modern Dünyada Ünive..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan “İslam’da Bilim ve Teknik” Konulu Konferans
"2018/6 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" ile 2019 yılı "Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" olarak ilan edilmesi nedeniyle Ulu..
TÜGVA NEVŞEHİR'DEN ECDÂDA MEKTUP KONULU YARIŞMA
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği Ortaokul Koordinatörlüğü birimi ortaokullu öğrencilere Ecdâda Mek..
Kapadokya Sanayi ve İş Dünya'sı Federasyonundan TÜGVA'ya Ziyaret
Kapadokya Sanayi ve İş Dünya'sı Federasyonu Genel Başkan'ı Habibe Beşer, Genel Başkan Vekili Halil Doğan ve beraberinde ..
NEVÜ’den ‘Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy’ Konulu Panel
İstiklal Marşı’nın TBMM tarafından kabulünün 98. yıldönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamınd..
ÖZYAYLA ORTAOKULUNDA KİTAP OKUMA ÜZERİNE ETKİNLİK
Nevşehir Merkez Özyayla Ortaokulu öğrencileri Gazeteci Yazar Osman Aytekin ile bir araya geldiler. Okul Konferans salonu..
GÖR-BİR Derneği Başkanı ve Başkan Yardımcısı TÜGVA'yı Ziyaret Etti
Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği (GÖR-BİR) Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Mahmut Sami KEMİKKIRAN, Türkiye Gençli..
TÜGVA Nevşehir Teşkilat İçi Eğitim Programı Düzenledi..
TÜGVA Nevşehir yönetimi her birimin kendi alanında daha başarılı ve sistemli olabilmesi için,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı ..
TÜGVA Kadın Aile Koordinatörlüğü, Ziyaretlerine Devam Ediyor
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kadın Aile Koordinatörlüğü Eğitim Bir-Sen Kadın Kollarını Ziyaret Etti.
BAŞKAN SEÇEN, AFRİN GAZİSİ DİDİNMEZ'E NEVŞEHİR BELEDİYESPOR FORMASI HEDİYE ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, kendisini ziyaret eden Afrin Gazisi Zeki Didinmez ile bir süre sohbet ettikten s..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI