Bugun...

"tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi/5/images/genel/s/keywords/tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

TÜGVA, Genel Başkanı Emanet'ten Vali Aktaş'a Ziyaret
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. ..
Kozaklı'da 29500 adet makaron sigara, Ele Geçirildi.
Kozaklı İlçe Emniyet Amirliğinin yapmış olduğu çalışmalarda bir iş yerinde yapılan aramada 29500 adet makaron sigara, el..
Genel Sekreter Çömçe'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeni ile Ku..
Rektör Kılıç’tan Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Benli’ye Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atanan..
2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonunda 2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı ..
Genel Sekreter Benli'ye Hoşgeldin Ziyareti.
evşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman ÖZGÜN ve İl Genel Meclis Üyeleri Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine a..
“Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 ” - Genel Asayiş Uygulaması Yapıldı.
30.12.2016 günü 20.00 ile 22.00 saatleri arasında, İl Merkezi ve ilçelerimizde yapılan Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 uygula..
Nevşehir’de Tügva Öğretmenleriyle Buluştu.
Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol gereğince “Me..
Genel Sekreter Vekili Mustafa ELDİVAN Veda etti.
01 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile 1. Dereceli K..
Kardelenler Şiir Okuma Yarışması Düzenledi
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji 2. Geleneksel Şiir okuma yarışması düzenledi.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI