Bugun...

"tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi/5/images/genel/s/keywords/tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi/7/s/keywords/tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi/5/images/genel/s/keywords/tugva-kozakli-temsilciligi-kalbimiz-afrin-de-dualarimiz-mehmetcikle-konulu-etkinlik-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

İl Genel Meclisinde TKDK Bilgilendirmesi
Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destekleme Kurumu, Nevşehir İl Koordinatörü, Murat ASİLTÜRK, İl Genel Meclisi Aralık ayı topl..
NEÜ'de ‘Akademide Kadın Çalışmaları’ Konulu Panel Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı Akademi Kadın Çalışmaları ve Sorunları ..
Trafik Adabı Dersi ve MTSK Mevzuatı Genel Bilgilendirme Semineri
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Türkiye genelinde bulunan Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursunda görevli Trafik ve Çevre..
“Kur’an’a Karşı Tavrımız Nasıl Olmalı?” Konulu Konferans Düzenlendi 26/11/2015
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde “Kur’an’a Karşı Tavrımız Nasıl Olmalı?” konulu konferans düzenlendi...
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EĞİTİMİ DÜZENLEDİ
Nevşehir TKDK İl Koordinatörlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiric..
Özel Kardelen Koleji Öğrencilerine Trafik Konulu Konferans Verildi.
Özel Kardelen İlkokulu 2. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan konferansta minikler hem eğlendi hem de trafik kural..
Ustalarımız’ Konulu Avanos Seramik Sergisi Açıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM) tarafından Avanos Kaymakamlığ..
Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde Hasta ve Minik Öğrenciler Fidan Diktiler
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı bulunan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastane bahç..
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATAŞ’DAN NEVŞEHİR’E TEBRİK VE TEŞEKKÜR BELGESİ
1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Nevşehir genelinde haklı bir başarıya i..
Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Genel Sekreteri Prof. Dr. Ersel Aydınlı’dan Teşekkür Ziyareti
Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Genel Sekreteri Prof. Dr. Ersel Aydınlı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziy..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI