Bugun...

"tunc-caglari-nin-krallik-merkezi-acemhoyuk-te-aydinlaniyor/rss/s/keywords/tunc-caglari-nin-krallik-merkezi-acemhoyuk-te-aydinlaniyor/rss/5" İLE İLGİLİ HABERLER

Merkezi Sistem Ortak Sınavları (Teog) Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, eğitimde kalitenin artırılması için İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR başk..
Kadın Danışma Merkezi, Eğitim Çalışmalarını Sürdürüyor.
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, kuruluş hedefine uygun konumda kadınlara yönelik psikolojik destek, hukuksal ..
Kaymakam Baytok'dan Gümüşkent Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret.
Gülşehir ilçe Kaymakamı Muhammed Sait BAYTOK, İlçemize bağlı Gümüşkent Köyünde bulunan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ..
Nevşehir Belediyesi Alo 153 Çağrı Merkezi, Yoğun İlgi Görüyor.
1 Ağustos 2010 tarihinde hizmete kazandırılan Nevşehir Belediyesi Alo 153 Çağrı Merkezi ile vatandaşlar her türlü istek ..
Kapadokya Kültür Ve Sanat Merkezi'nde 229 Etkinlik Yapıldı
Nevşehir Belediyesi tarafından kültürel ve sanat alanında etkin hizmetlerin yürütülmesi amacıyla 2006 yılında hizmete ka..
Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Nevşehir Devlet Hastanesine Kalp Damar Cerrahi Merkezi (KVC) Kurulumu için Start Verildi
Nevşehir Devlet Hastanesinde KVC Merkezinin kurulumunun onayı alınmasının ardından 2017 yılı içinde Kalp Damar Cerrahi (..
Kadın Danışma Merkezi, Kadınların Yanında
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Danışma Merkezi, şiddete maruz kalan ve risk altında bulunan kadınlara ve çocukla..
Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi Eğitimlerine 450 Kadın Katıldı
Kadınların el becerilerinin geliştirilmesinin yanında mesleki alanlarda istihdama dayalı olarak ev ekonomilerine katkıla..
Nevşehir, Sosyal Yaşam Üniteleri İle Donanımlı Spor Kondisyon Merkezi’ne Kavuşacak.
Nevşehir Belediyesi , sosyal üniteleri ile adeta bir yaşam merkezine dönüştüreceği Spor Kondisyon Merkezi’ni 2017 yılınd..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI