Bugun...

"turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/reklam/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/reklam/11/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/reklam/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/reklam/11/38" İLE İLGİLİ HABERLER

Gazeteciler Cemiyeti´nden Jandarma Komutanına ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) yönetimi İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak’ı ziyaret etti. ..
Başkan Fahri Yıldız Sanayi Esnafını Ziyaret Etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafların dilek - istek ve şikayetlerini dinledi. B..
NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız Katar'da Yapılan Kobi Konferansına Katıldı
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Katar’ın başkenti Doha’da yapılan Türkiye-Kat..
Hollanda Nevşehir Federasyonu Yöneticileri, Başkan Ünver'i Ziyaret Etti
Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başka..
Ak Parti Kadın Kollarından Kaymakam Baytok'a ziyaret.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Kadın Kolları ziyaretlerine devam ediyor.
Gülşehir Ak parti Kadın Kollarından Ceylan'a ziyaret.
Gülşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sultan GÜÇLÜ ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı..
Kaymakam Baytok'dan Gülşehir'deki Tarihi ve Turistik Yerlere ziyaret.
Gülşehir İlçe Kaymakamı Muhammed Sait BAYTOK, Çalışanlar Mahallesinde bulunan Aziz Dimitris Kilisesini ve Açıksaray Maha..
NTSO Girişimcilik Eğitimleri; Kadın Girişimciler Mentörlüğünde Başlıyor.
Odamızca her ay düzenlenen Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri bu ay TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulunun me..
Gazeteci-Yazar Karazorlu, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti
‘Aldırma Gönül Aldırma’, ‘Bir Sürprizim Var’, ’Şakrak –Gizli Görev”, ‘Şakrak Faaliyet Kitabı’ ve’ Dut Ağacı’ gibi anı ve..
Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Kültür&Turizm Müdüründen Kaymakam Baytok'a ziyaret
Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş AYDOĞAN ve Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Yıldız ERASLAN Gülş..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI