Bugun...

"turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/13/iletisim/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/13/iletisim/2" İLE İLGİLİ HABERLER

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN NTSO’YA ZİYARET
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, MHP İl Ziyaretleri kapsamında''gerçekleşen ''ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU..
GECE YOLCULARI’NDAN MUHTEŞEM KONSER
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan sevilen müzik grubu Gece Yolcuları Nevşehirlilere unutamay..
Kaymakam Polat, BİLKUR Tuz Üretim Tesisini Ve HES Santralini Ziyaret Etti.
Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, BİLKUR Tuz Üretim Tesisini Ve HES Elektrik üretim Santralini Ziyaret Etti.
NTSO’DA KUYUM TİCARETİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ‘Kuyum Ticareti Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi. Topla..
PÜSİAD YÖNETİMİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Güney ve Yönetim Kurulu Ü..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Başsavcı Çınar’a ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar’ı ziyaret etti.
AVANOS ESNAF ODASI'NDAN BAŞKAN PINARBAŞI'YA PLAKET
Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ÇELİK Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB) Başkanı Meh..
CHP HEYETİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan , İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki bir grup milletvekili, Nevşehir Tic..
Ekici’den TÜGVA’ya ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, Türki..
Rektör Aktekin’den Funny Gıda ve Funny Cam A.Ş.’ye Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde faal..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI