Bugun...

"turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/15/rss/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/15/rss/23" İLE İLGİLİ HABERLER

KOSGEB BAŞKANI AHMET SERDAR İBRAHİMCİOĞLU’NDAN ODAMIZA ZİYARET
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğl..
NTSO’DA 2023 YILI SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2023 yılının son olağan toplantısı, NTSO Meclis Salonu'nda düzenlendi...
Rektör Aktekin’den Avanos Kaymakamı Gölbaşı’na Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir’in Avanos İlçe Kaymakamı Aziz Gö..
NTSO TTİ İZMİR FUARI’NDA
Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) koordinasyonunda, 7-9 Aralık 2023 tarih..
NTSO KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı ..
PINARBAŞI, “SANAYİ SİTESİ SORUNU KANAYAN YARAMIZ"
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı yıllardır sürüncemede kalan Sanayi Sitesi sorunu ..
Vali Ali Fidan’dan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e ziyaret
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti...
TES. İL BAŞKANI URGENÇ EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNİ ZİYARET ETTİ.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç İl Milli Eğitim müdürlüğü Eğitim müfettişlerini ziyaret ederek Tür..
NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI, TSE DENETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ve hizmet kurumlarının her yıl denetime..
Rektör Aktekin’den Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Ö..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI