Bugun...

"turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/19/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/19/51/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Koleji Öğrencileri Başkan Süslü’yü Ziyaret etti
Kardelen Koleji 3. Sınıf öğrencileri Yerel yönetimlerin iş ve işleyişleri hakkında bilgi almak için Uçhisar Belediye Baş..
JANDARMA GENEL KOMUTANINDAN ZİYARET
Nevşehir’deki birliği ziyaret ve denetlemek amacıyla İlimize teşrif eden, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ..
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Nevşehir Valisi İlha..
ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ARI’YI MUTLU EDEN ZİYARET
Nevşehir’de faaliyet gösteren özel bir bakımevinde eğitim gören 4-5 yaş grubundaki çocuklar Belediye Başkanı Rasim Arı’y..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın’ı ziyaret etti
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın’ı ziyaret etti.
Nevşehir Protokolünden Başkan Fatih Çiftçi'ye Ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birl..
Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
POLİS MEMURU YILDIRICI’NIN AİLESİNE ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Şırnak’ın Cizre İlçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden, Nevşehirli..
Konya Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesinden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Konya Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mevlüt Özdemir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Pr..
EMNİYET TEŞKİLATI’NDAN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü çalışan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI