Bugun...

"turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/s/keywords/turgutlu-ticaret-ve-sanayi-odasi-ndan-ntso-ya-ziyaret/24/iletisim/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir'li Mucitten Mükemmel bir Buluş.
Gülşehir ilçesi yeni sanayi sitesi esnaflarından Bayram Ekici'nin Kaza ve yaralanmaları önlemek amacı ile geliştirdiği H..
Genç Çiftçi Hibe Desteklemesi Tanıtım Toplantısı, Bugün Yapılacak.
"Kırsal Kalkınma Destekleri" kapsamında 30 Bin TL. ye kadar Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı Tanıtım Top..
Aday Öğretmenler'den Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a ziyaret
Gülşehir'de Aday Öğretmenlik Eğitimi Alan Öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı ziyaret etti...
"Ar-Ge Reform Paketi" , "4.Sanayi Devrimi" ve “Stratejik Planlama” konulu Toplantı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından "Ar-Ge Reform Paketi" , "4.Sanayi Devrimi" ve “St..
Vali Ceylan'a Polis Haftası Kutlama Davetiyesi Takdim Edildi.
Nevşehir Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU ve Personellerinden oluşan heyet, Vali Mehmet CEYLAN’ı makamında ziyaret ederek ..
Rektör Kılıç'tan Genel Sekreter Mustafa Eldivan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa E..
AR-GE Reform Paketi... DUYURU
Nevşehir Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyonunda, AR-GE Reform Tanıtım Paketi Tanıtı..
Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi OdasıMart ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Seyit İNCE’nin başkanlığında Nevşehir Ticaret ..
Gülşehir İlçe Protokolü, Tomurcuk Anaokulunu Ziyaret etti.
Gülşehir merkezde bulunan Bağımsız Tomurcuk Anaokulu´nda Gülşehir ilçe protokolünce ziyaret ve öğle yemeği programı yapı..
Kort Tenisi Spor Takımı Öğrencileri'nden Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a ziyaret.
Nevşehir merkez'de Dereceye Giren Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Kort Tenisi Spor Takımı Öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müd..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI