Bugun...

"turk-dunyasina-balkanlarda-sevgi-seli/s/keywords/turk-dunyasina-balkanlarda-sevgi-seli/8/s/keywords/turk-dunyasina-balkanlarda-sevgi-seli/s/keywords/turk-dunyasina-balkanlarda-sevgi-seli/8/8/s/keywords/turk-dunyasina-balkanlarda-sevgi-seli/s/keywords/turk-dunyasina-balkanlarda-sevgi-seli/8/s/keywords/turk-dunyasina-balkanlarda-sevgi-seli/s/keywords/turk-dunyasina-balkanlarda-sevgi-seli/8/8/2" İLE İLGİLİ HABERLER

Türk Eğitim-Sen'li Öğretmenler'den Şimşek Hakkında Suç Duyurusu
Mahkeme tarafından verilen karara rağmen idareci olarak göreve iade edilmeyen Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler Osman Şi..
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları  Hocalı Katliamını Kınadı
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Teşkilatı, 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasa..
Parmaksiz ve İnce Vergi Rekortmenleri Törenine Katıldı.
“Biz Türk Milleti olarak çok badireler atlattık elbette bunların üstesinden de geleceğiz, bizler çok güçlü bir milletiz”..
YAZAR AYTEKİN KAYSERİ TOMARZA’DA YAZARLIK VE TÜRK DİLİ ÜZERİNE ÖĞRENCİLERE HİTAP ETTİ
Gazeteci Ressam Yazar Osman Aytekin Kayseri Tomarza İlçesinde okullarda “Yazar – Okur Buluşmaları”nda söyleşilerde bulun..
Türk Eğitim-Sen'den Muşkara Haber'e Teşekkür Ziyaret
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, Nevşehir'de faaliyet sürdüren Muşkara Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek yayın politikası..
Rektör Kılıç; Kazakistan’da ‘Türk Üniversiteleri Tanıtım Günleri’ Fuarına Katıldı
Kazakistan’da düzenlenen ‘Türkiye Üniversite Tanıtım Günleri’ Fuarına katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rek..
TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN ÖĞRETMENLERE KARANFİL
2015/2016 Eğitim/Öğretim yılının başlamasından itibaren her hafta okulları ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi,..
Türk Eğitim-Sen'den Şehit Öğretmenlere Mevlit
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ürgüp Musalla Camii'nde mevlit okutarak cami cema..
NEVŞEHİRLİ YAZARA ACIGÖL’DE SEVGİ SELİ!
Nevşehir Derinkuyu doğumlu Gazeteci - yazar Osman Aytekin Acıgöl İlçesi Merkez Atatürk İlkokulunda öğrencilere söyleşide..
1. Uluslararası Türk Kültür Başkentleri Bilgi Şöleni (Türkiye-Kosova-Makedonya-Özbekistan) Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘1. Ulusl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI