Bugun...

"turk-egitim-sen-ilksan-gundemi-ile-cevrimici-toplanti-yapti/s/keywords/turk-egitim-sen-ilksan-gundemi-ile-cevrimici-toplanti-yapti/19/s/keywords/turk-egitim-sen-ilksan-gundemi-ile-cevrimici-toplanti-yapti/s/keywords/turk-egitim-sen-ilksan-gundemi-ile-cevrimici-toplanti-yapti/19/21" İLE İLGİLİ HABERLER

Acıgöl'de Akıllara Durgunluk Veren Yatırım.
Acıgöl ilçesine yapımına başlanan Entegre Devlet Hastanesi'nin yapım bedelini ve yatak sayısını eleştiren Türk Eğitim-Se..
Eğitimci Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Nevşehir’e Geliyor
Kardelen Eğitim Kurumları işbirliği ile Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya ile Nevşehirli ..
Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi eğitimlerine devam ediyor.
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bünyesindeki Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Uçhisarlı bayanların kişis..
 OKUL SPORLARI KÜÇÜK KIZ ERKEK HENTBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI BAŞLADI
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
 Ünver: “Kadınlarımız Ülkemizin Gelişmesinde Dinamik Güç Oluşturuyor”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk kadınının özellikle son yıllarda yapılan bir dizi yasal düzenlemelerin de et..
Başkan Fahri Yıldız Genç Hatipleri Birer Çeyrek Altınla ödüllendirdi
Nevşehir İl Genelinde eğitim veren İmam Hatip Liseleri arası Hutbe Okuma Yarışması "Genç Hatipler Minberde" Ürgüp İmam H..
Gülşehir TES İstişare Toplantısı Düzenledi
Türk Eğitim-Sen Gülşehir İlçe Temsilciliği, Gülşehir'de görev yapan üyelerimiz ile bir istişare toplantısı gerçekleştire..
Nevşehir'de Eğitim Hizmetleri Semineri Düzenlendi
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından yürütülen eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla..
Hükümet Çocuklarımıza Öksüz Muamelesi Yapıyor
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, üniversite okuyan Türk öğrencilere geri ödemeli 400 TL yardım verili..
Uçhisar Kültür ve Eğitim Merkezi, kadınlara yönelik eğitimlere start verdi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan tarafından Uçhisarlı bayanlarla kurulan Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI