Bugun...

"turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/17/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/17/1" İLE İLGİLİ HABERLER

AFAD, Eğitim Çalışmalarına Devam Ediyor.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Nevşehir İl Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlarda; Görevliler ve afetzedelerin barınma ihtiyacı..
Derinkuyu MYO’dan 2021-2022 Dönemi Eğitim Öğretim Hazırlıkları İşbirliği ve İnceleme Ziyaretleri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu,..
TÜRK EĞİTİM SEN HEYETİ ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ve Nevü-Tes temsilciliğinden oluşan bir heyetle Türk Eğitim Sen gene..
Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcılarından Rektör Aktekin’e Ziyaret
Türk Eğitim-Sen (TES) Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun, Nevşehir Hacı Bektaş Veli ..
TÜRK EĞİTİM SEN; İLKSAN GÜNDEMİ İLE ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI YAPTI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi, İl-ilçe yönetim kurulları, İlksan adayları, okul temsilcilerinin katılımı ile İlksan bi..
Rektör Aktekin, Eğitim Fakültesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Eğitim Fakültesini ziyaret ederek in..
Nevşehir Ülkü Ocakları Türk Dünyasında!
Nevşehir Ülkü Ocakları'nın başlatmış olduğu "Kitaplar Tozlanmasın" adlı kampanya önce Nevşehir il sınırlarını, sonra da ..
 Ömer Ay, Alan Yönetimi Başkanlığı Kapadokya Bölgemizde Ne Yapmak İstemektedir?
İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, Alan Yönetimi konusuna değinerek vatandaşların mağduriyetini dile getirdi...
AFAD, Çeşitli İşletmelerin Personellerine Eğitim Düzenlemeye Devam Ediyor.
2021 yılı “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak belirlenmesi sebebiyle bu kapsamda Nevşehir İl AFAD Müdürlüğü eğitmenlerince..
Rektör Aktekin “Eğitim Süreçlerine Vizyoner Bakış ve Tecrübe Paylaşımı” Üzerine Konuştu
Nevşehir Merkez Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen “Erbabından Dinliy..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI