Bugun...

"turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/22/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/22/14" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerine Yurtdışı Eğitim Semineri Verildi
Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) yetkilileri Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine “Almanya’da Yükseköğrenim, Araştı..
NGC yönetimi Başkan Yıldız´ı ziyaret etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici ve yön..
Turan Ulusal Türk Uygarlığı 1. Türk Dünyası Kurultayı ve 1. Türk Kengeşi Yapıldı
Yüzyıllardır beklenen Turan Ulusal Türk Uygarlığı 1. Türk Dünyası Kurultayı ve 1. Türk Kengeşi tüm Türk yurtlarının katı..
TÜRK EĞİTİM SEN HEYETİNDEN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkanı Tayfur URGENÇ, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin İYİLİKLİ, Seyit GEMİCİ, Sefa ATAR..
Rektör Karasar NEVÜ’de “‘Bölgesel Gelişmeler Işığında Türk Dış Politikası ve Rusya’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen konferan..
Türk Telekom kadınları dijital yarınlara hazırlıyor
Türk Telekom, hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle kadınların toplumsal hayatta ön plana çıkmalarına..
Açıkgöz ve Arı Üniversite Öğrencisi Gençlerin Desteğini Aldı
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, üniversite öğrencisi gençler..
TÜGVA Nevşehir Teşkilat İçi Eğitim Programı Düzenledi..
TÜGVA Nevşehir yönetimi her birimin kendi alanında daha başarılı ve sistemli olabilmesi için,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı ..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
ÖZEL İNSANLAR EĞİTİM MERKEZİ SPORCUSU MERVE GÜNDÜZ, BÖLGE İKİNCİSİ OLDU
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Masa Tenisi sporcusu Merve Gündüz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasy..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI