Bugun...

"turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/33/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/s/keywords/turk-egitim-sen-universite-yonetimi-genisletildi/33/1" İLE İLGİLİ HABERLER

URGENÇ; EĞİTİM ÇALIŞANLARI SALGININ GÖLGESİNDE EĞİTİM VE ÖĞRETİME HAZIRLANIYORLAR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Öğretmenlerin seminer planlama çalışmasına başlaması ile ilgili bir ..
TÜRK EĞİTİM SEN’DEN TÜM NEVŞEHİR’E ÇAĞRI YENİ OKUL BİNALARI YAPALIM.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yaptığı yazılı basın açıklaması ile artık tüm dünyada olduğu gibi Tü..
Rektör Aktekin: Üniversite olarak MSÜ ve YKS Sınavları İçin Gerekli Tüm Tedbirleri Aldık
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite olarak ÖSYM tarafından yapılac..
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ İSTEĞİNE KAVUŞTU
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla başvuru yapan ve Mikroskop isteğind..
Irak'tan Getirilen Türk Vatandaşları Karantinaya Alındı
Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Kuzey Irak’tan getirilen Türk vatandaşlarımız Nevşehir'de bulunan Kapadokya..
TÜRK EĞİTİM SEN; "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M" DEDİ.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi bir kaç gün önce başlattığı temel gıda ve temizlik maddesi temini kampanyasını sonlandır..
TÜRK EĞİTİM SEN NEVŞEHİR ŞUBESİ ÜYELERİ “DÜNDEN BUGÜNE HAKLI DAVA-MİLLİ SENDİKA” ADLI EĞİTİM-İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi il yönetim kurulları, ilçe yönetim kurulları, okul temsilcileri, Nevü-Tes yönetim kurulu..
TÜRK İŞARET DİLİ KURSU AÇILACAK
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından, işitme engellilerle daha kolay ve sağlıklı iletişim kur..
MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ KIŞ KONSERİ BU AKŞAM KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE
Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi eğitmenlerinin sahne alacağı konser programı bu akşam saat 19.30’da Kapadokya K..
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci'den Açıklama
Millî-manevi değerlere sevdalı fikir ve hareket adamı, şair, yazar, ‘Yedi Güzel Adam’dan biri, yaşadığı dönemde çevresin..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI