Bugun...

"turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/10/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/10/35" İLE İLGİLİ HABERLER

Genç Çiftçi Ek Asil Liste sonuçları açıklandı.
Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında uygulanan Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı (Tebliğ No:2016/16) ..
Gülşehir İlçe milli eğitim şube müdürü Fatih TEPESU'ya veda yemeği
İlçe milli eğitim müdürlüğümüz bünyesinde 2 yıldır görev yapmakta olan şube müdürü Fatih TEPESU´nun Tokat´ın Artova ilçe..
-Nevşehirliler Destek Verin Bu Ödül Bizim Olsun
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türkiye çapında düzenlenen "Eğitimde En İyiler" yarışmasında finale ..
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler'den Ertekin ve Ceylan'a ziyaret.
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler, İlçe Kaymakamı Murat ERTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN'ı Makamında Zi..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ, 7. ULUSLAR ARASI KAPADOKYA FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
TÜGVA’DAN AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’E ZİYARET
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Başkanı Hüsamettin Ellilaltı ve yürütme kurulu üyeleri, AK Parti Nevşehir İl B..
AK Parti Kuruluşunun 15. Yılını Kutluyor.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, milli iradeye bağımlı bir politikayı ülkenin tüm kurum ve kurumlarında tesis ed..
MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI 3 SEKTÖR İLE BAŞLADI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraklerinden MEYBEM Mesleki Yeterlilik..
SPOR AİLESİNDEN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİRİN KABRİNE ZİYARET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sıra..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKAN YARDIMCISI ARSLAN NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Furkan Kemal Arslan,..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI