Bugun...

"turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/16/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/16/3" İLE İLGİLİ HABERLER

İlkbahar Şap Aşılama Programı Sona Erdi.
Nevşehir'de İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri tarafından yürütülen 2016 yılı Sonbahar Şap Aşılama Program..
 OKUL SPORLARI KÜÇÜK KIZ ERKEK HENTBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI BAŞLADI
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
 Ünver: “Kadınlarımız Ülkemizin Gelişmesinde Dinamik Güç Oluşturuyor”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk kadınının özellikle son yıllarda yapılan bir dizi yasal düzenlemelerin de et..
Gülşehir TES İstişare Toplantısı Düzenledi
Türk Eğitim-Sen Gülşehir İlçe Temsilciliği, Gülşehir'de görev yapan üyelerimiz ile bir istişare toplantısı gerçekleştire..
Nevşehir'de Eğitim Hizmetleri Semineri Düzenlendi
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından yürütülen eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla..
H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu´nun Hentbol Bölge Turnuvası Başarısı
Karaman´da yapılan Hentbol Bölge Turnuvasında İlimizi temsil eden Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu hentbol takımı grubunda A..
Gülşehir CHP İlçe Teşkilatı'ndan Gülşehir AKP İlçe Teşkilatına Sert Tepki.
Gülşehir AKP İlçe Başkanı Kürşat Koç ve AKP ilçe yönetim kurulu üyeleri'nin Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a hakaret et..
Gülşehir Akparti'den Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu!!
Akparti Gülşehir ilçe Teşkilat-ı ilçe Başkanı Kürşat Koç ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhur Başkanı'mız..
"Benim Yetim Kardeşim" Projesinde Kardelen Koleji Öğrencileri 4 Derece Aldı
Türkiye genelinde düzenlenen ve yetim çocuklara yardım ve dayanışma amacıyla oluşturulan "Benim Yetim Kardeşim" projesin..
Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası Kemer'de Sona Erdi
Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası 26 Ocak 2016 tarihinde yapılan final müsabakaları ile sona erdi.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI