Bugun...

"turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/25/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/25/31" İLE İLGİLİ HABERLER

GİZLİGİDER VE ÜNVER ESNAF VE SANATKARLARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnaf ve sanatkarlarla bir ..
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır,
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır, birlik ve beraberlik içinde #CumhurbaskanlığıSistemi ne #TekYürekEVE..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER, MİLLETVEKİLLERİYLE PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile birlikte P..
YENİLİKÇİ GENÇLİK PLATFORMU GENÇLİK KONSERLERİNE HAZIRLANIYOR.
Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu, Nevşehir’de bulunan ve yaşayan özellikle üniversiteli gençler için mini konser haz..
Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinden Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Ali KOÇAK ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünive..
İlçe Kaymakamlarından Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Nevşehir’in Gülşehir, Kozaklı, Avanos ve Hacıbektaş İlçe Kaymakamları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Pr..
NGC üyesi Haber50 Türkiye´nin en iyi yerel internet sitesi oldu
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü´nün (BYEGM), yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdi..
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatından Başkan Arısoy'a Sert Açıklama.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı Gülşehirde gerçekleştirilecek olan toplantı konusunda kendilerinin b..
Gülşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Ateş Atandı.
Gülşehir İlçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Mustafa Ateş atandı.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI