Bugun...

"turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/3/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/3/10" İLE İLGİLİ HABERLER

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEYLAN´IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102´inci yıl dönümün..
AÇIKGÖZ; ''Güçlü Türkiye’ nin Teminatı, Eli Öpülesi Kadınlarımızdır''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün, 8 Mart Dünya Kadınlar günü v..
Tügva'dan ''Kudüs'te Ezansız 14.gün'' Basın Bildirisi!
TÜGVA Nevşehir temsilciliği ve Üni AK ile yapılan " Türkiye'nin Gençliğinin Kudüs'teki ezan yasağına karışı bildirisidir..
PARMAKSIZ TÜRKİYE-ÖZBEKİSTAN YUVARLAK MASA TOPLANTISINA KATILDI
Türkiye-Özbekistan Yuvarlak Masa Toplantısı, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov ve beraberindeki heyetin katıl..
Gülşehir Gençlik Merkezi; Meslek Yüksek Okuluna Tanıtıcı Stant Açtı.
Gülşehir Gençlik Merkezi 2017 yılı içerisinde gençlik merkezi bünyesinde oluşturulacak kulüp ve toplulukları tanıtmak, a..
TÜGVA'dan Altın Ödüllü 'Çizimlerle 40 Hadis' Yarışması
Türkiye Gençlik Vakfı, öğrencilerin hadisleri öğrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisler ışığında hayatl..
Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA)'ndan, Ünlübay’a ziyaret.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay’ı makamında ziyaret ederek, yapacakları faaliy..
Gençlik ve Spor Kulübü, Halk oyunlarında  İl Birinciliğini Kazandı
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Halk oyunları yarışmasında Nevşehir Belediyesi Gen..
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Halk Oylaması Öncesi STK'lar İle Bir Araya Geldi.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Nevşehir’de faaliyet gösteren dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ..
Gençlik Merkezleri, Ürgüp Belediyesine ait Geçici Köpek Bakımevi’ni ziyaret etti.
“Her Şey Bir Hayvanı Sevmekle Başlar” Sözünden yola çıkan Koordinatör Gençlik Merkezi Nevşehir Gençlik Merkezi öncülüğü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI